Senatorul USR Cristi Berea susţine că la Iaşi PSD şi PNL doar mimează că se ceartă, dar că în realitate prietenia dintre cele două partide este trainică, pentru că au de împărţit posturi şi privilegii pentru membrii celor două partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristi Berea a afirmat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că este amuzant cum PNL şi PSD încearcă la Iaşi să transmită opiniei publice că se duşmănesc, dar că în realitate prietenia dintre cele două formaţiuni este una trainică.

“Doar mimează că se ceartă. Este falsă teoria scandalului între cele două formaţiuni. La Iaşi PNL şi PSD se înţeleg de minune. I-am văzut zilele trecute împreună pe liderii ieşeni ai celor două partide, Costel Alexe şi Maricel Popa, la un eveniment pe teme medicale, la care a fost prezent şi ministrul Alexandru Rafila. Domnul Popa ţipă întruna că el nu stă la masă cu penalii liberali, dar nu l-am văzut deranjat că la evenimentul respectiv stătea lângă Alexe. Pe de altă parte, Mihai Chirica, edilul colecţionar de dosare penale, a ajuns la PNL după ce a fost crescut politic de PSD. Dacă nu ar mai fi la liberali, Chirica ar fi recuperat imediat de PSD“, a afirmat senatorul USR, Cristi Berea.

El a precizat că PNL şi PSD au ca scop să împartă în continuare în teritoriu posturi şi privilegii pentru membrii lor.

“Nu e nici o tensiune în coaliţie la Iaşi, frăţia PSD-PNL este evidentă. E doar praf în ochi şi o strategie politică ieftină“, a adăugat senatorul USR, Cristi Berea.

În ultima perioadă, liderii ieşeni ai PSD şi PNL s-au contrat pe diverse teme.

Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru a declarat în urmă cu două zile că adversarul liberalilor la Iaşi rămâne PSD, el acuzând că social-democraţii sunt într-o căutare permanentă a busolei şi că nu are cu cine discuta la vârful organizaţiei ieşene a PSD.

Alexandru Muraru a scris joi seară pe Facebook că la Iaşi “PSD este lipsit de leadership, într-o căutare permanentă a busolei şi a unui lider“.

La rândul său, şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa afirma pe 8 august că la Iaşi alianţa de guvernare PSD-PNL nu funcţionează sub nici o formă şi că aceasta este principala cauză pentru care proiectele judeţului ajung cu întârziere la Guvern.

Maricel Popa a spus că doar parlamentarii PSD fac lobby pentru proiectele Iaşiului, în timp ce liberalii sunt preocupaţi în special de cât mai multe poze pentru imaginea lor publică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.