Senatorul USR Cristi Berea solicită Ministerului Transporturilor să aprobe eliminarea rovinietei pentru maşinile înmatriculate în Ucraina, el precizând că astfel cetăţenii din Ucraina nu vor mai sta la coadă în România pentru a plăti rovinieta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristi Berea a scris pe Facebook că a depus o interpelare în acest sens la Ministerul Transporturilor. 

"Am depus astăzi o interpelare la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii prin care solicit eliminarea rovinietei pentru maşinile înmatriculate în Ucraina. În timp ce în vămi cozile sunt de kilometri, refugiaţii trebuie să cumpere lei româneşti, apoi să stea la coadă pentru rovinietă. Nu cred că acum când trebuie să facem orice ne stă în putinţă pentru a primi cât mai mulţi oameni, noi ca ţară stăm în câţiva lei", precizează senatorul USR, Cristi Berea. 

El mai afirmă că până în prezent au ajuns în România cu precădere cetăţenii din Ucraina cu o situaţie materială mai bună, dar că lucrurile se vor schimba în perioada urmăîtoare. 

"Până acum au ajuns în România cei cu bani, de acum o să ajungă oamenii simpli pentru care contează orice bănuţ. Sorin Gindeanu, ai legătura!", mai scrie senatorul USR, Cristi Berea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.