Preşedintele Constiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, validat pentru a candida pentru un nou mandat la conducerea acestei instituţii, anunţă, duminică seară, că s-a întâlnit cu cei care candidează la primăriile din judeţ pentru a decide activităţile din perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL IASI are cei mai buni candidaţi pentru alegerile locale din 9 iunie şi împreună suntem pregătiţi să construim în Iaşi, să devenim puternici în Europa. M-am reîntâlnit cu cei care candidează pentru funcţia de primar în comunele din Iaşi şi am stabilit activităţile pe care le vom avea în perioada următoare”, a scris, duminică seaăr, pe Facebook, Costel Alexe.

Acesta afirmă că PNL Iaşi are în echipă ”oameni profesionişti şi devotaţi, care îşi doresc schimbarea în comunitate, iar asta este cea mai bună motivaţie pentru a candida”.

”Vom câştiga alegerile locale şi vom avea şi europarlamentar din partea filialei judeţene PNL Iasi, în persoana lui Alexandru Muraru. Continuăm drumul spre dezvoltare”, a mai scris Alexe.

Acesta a fost validat de conducerea PNL să candideze pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean Iaşi, în timp ce Mihai Chirica este susţinut pentru Primăria Iaşi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.