Deputatul USR Cosette Chichirău a declarat că a pierdut numărul taberelor din USR Iaşi, dar a admis că sunt multe, ea precizând că "hârjoneala" din filială se va încheia anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosette Chichirău a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, întrebată fiind câte tabere sunt în USR Iaşi, că a pierdut numărul acestora.

"Ca să fiu sinceră, le-am pierdut numărul. Sunt multe. Dar noi toţi ne dorim să câştigăm primăria Iaşi. Cred că hârjoneala asta se datorează faptului că oamenii consideră că e încă devreme. Dar începând de anul viitor oamenii din filială se vor coagula pentru un singur scop şi anume câştigarea alegerilor la Iaşi", a afirmat Cosette Chichirău.

Ea şi-a reafirmat intenţia de a candida la Primăria Iaşi din partea USR Iaşi, spunând că ţinta sa este să obţină 45 la sută şi să câştige scrutinul.

USR Iaşi nu a stabilit deocamdată modul în care va fi desemnat candidatul partidului la primăria Iaşi. Până în prezent şi-au mai exprimat intenţia să intre în această cursă senatorul Marius Bodea şi consilierul local Răzvan Timofciuc.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.