Deputatul USR Cosette Chichirău susţine că nu a făcut testul pentru coronavirus, motivând că resursele trebuie folosite raţional şi nu risipite, ea precizând că nu a intrat în contact cu nici un pacient confirmat cu acest virus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“NU am făcut testul pentru coronavirus. Testul pe care nu l-am consumat astăzi va fi folosit mai bine pentru cineva care chiar are nevoie. Sunt cadre medicale care aşteaptă să-şi facă acest test, sunt oameni care au intrat în contact direct cu pacienţi confirmaţi, sunt oameni care stau în carantină de câteva zile. Testele şi capacitatea de testare sunt oricum reduse în România. Cred că resursele trebuie folosite raţional şi nu risipite“, scrie deputatul USR Cosette Chichirău, pe Facebook.

Ea adaugă că nu a intrat în contact cu nici un pacient aflat în izolare sau confirmat cu coronavirus şi nu a călătorit recent în afara ţării.

“Am primit şi în privat şi în public reproşuri că mi-aş fi făcut testul respectiv. Ceea ce, după cum am spus mai sus, este fals. Nu am făcut niciun test şi nu voi face decât atunci când va fi necesar, cu respectarea aceleiaşi proceduri care se aplică în cazul tuturor celorlalţi cetăţeni“, a explicat deputatul USR, Cosette Chichirău.

Parlamentarii au fost testaţi entru coronavirus, după ce senatorul PNL Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.