Candidatul USR la Primăria Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, susţine, după scandalul dintre Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan, că vechea clasă politică este disperată, dar agresivitatea lor motivează. ”Au ajuns să vină peste noi în conferinţele de presă ca să ne intimideze“, afirmă Chichirău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosette Chichirău a scris, vineri,  pe Facebook, după incidentul dintre Aurelian Bădulescu I Nicuşor Dan, că vechea clasă politică este disperată.

“Sunt disperaţi că nu au cum să ne oprească. Au ajuns să vină peste noi în conferinţele de presă ca să ne intimideze sau să ne încurce. Ceea ce ei nu ştiu este că agresivitatea lor nu ne sperie, ci ne motivează. Nicuşor Dan va câştiga primăria Bucureştiului, eu voi câştiga primăria Iaşiului şi mulţi dintre colegii mei din ţară vor câştiga şi ei în alegerile locale. Românii au înţeles că administraţia trebuie curăţată de astfel de exemplare primitive cum este acest pesedist Aurelian Bădulescu de la Bucureşti“, afirmă deputatul Cosette Chichirău, lider USR Iaşi şi candidatul acestei formaţiuni la Primăria Iaşi.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.