Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, se atacă reciproc. Bădulescu spune despre Negoiţă că e ”un profitor şi un oportunist”, în timp ce Negoiţă îl cataloghează pe Bădulescu drept ”un bichon bine hrănit”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, l-a atacat pe primarul Sectorului 3, printr-o postare pe Facebook: ”Lui Robert Negoiţă i se potriveşte zicala: «Hoţul strigă hoţii!» Este ştiut faptul că, în Bucureşti, cele mai scumpe băncuţe, panseluţe, garduri şi lucrări sunt în Sectorul 3. Se umflă preţul şi de câte 3-4 ori! (...) Sectorul 3 arăta bine încă de pe timpul fostului primar, Liviu Negoiţă. Contributia lui Robert Negoiţă a fost şi este spolierea bugetului Sectorului 3 şi trecerea acestuia prin firme căpuşă”.

Bădulescu l-a catalogat pe Robert Negoiţă drept ”un profitor şi un oportunist”.

”S-a înfruptat din toate beneficiile guvernării PSD, la fel cum era onorat sa fie deputat de Teleorman prin grija lui Liviu Dragnea, iar acum e mare anti-PSD-ist! Un profitor! Un oportunist! Şi-un căpuşar al banului public pentru propriile interese!”, a adăugat viceprimarul Aurelian Bădulescu în postarea de pe reţeaua de socializare.

Replica lui Robert Negoiţă a venit, miercuri seară, într-o emisiune la B 1 TV.

”Am un mesaj pentru stăpâna domnului Bădulescu: în Bucureşti, se amendează dacă îţi ţii câinele dezlegat şi fără lesă, fără botniţă. Este o hotărâre a Consiliului General”, a declarat Robert Negoiţă.

El l-a catalogat pe Bădulescu drept ”un bichon bine hrănit”.

”Nu am de comentat mai mut decât am făcut-o. E josnic. Este câinele pe care-l asmute pe oricine iese din front, nu e la susţinere, acolo. (...) Cine e acest individ? Haideţi să fim serioşi!”, a adăugat Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 3 a mai declarat că nu se mai simţea ca aparţinând PSD de mult timp. În ceea ce priveşte planurile de viitor, Negoiţă a declarat că poartă discuţii pentru o susţinere reciprocă cu Pro România.

”Nu vă ascund că am avut o discuţie astăzi (miercuri -n.r.) cu domnul Ponta să găsim o variantă viabilă pe care să o propunem bucureştenilor, un candidat cu şanse pentru Bucureşti, care să aducă o schimbare. Bucureştiul are nevoie de o schimbare şi noi încercăm să propune această soluţie bucureştenilor”, a mai afirmat Robert Negoiţă.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri seară, la TVR, că săptămâna viitoare va anunţa candidaţii la Primăria Capitalei, dar şi la primăriile de sector, ”probabil cu Robert Negoiţă”. Ponta a adăugat că partidul său şi-a unit forţele cu partidul din care face parte Robert Negoiţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.