Peste 300 de cetăţeni din Republica Moldova votaseră până duminică, la ora 15, la secţia amenajată în judeţul Constanţa pentru turul doi al alegerilor din ţara vecină, mobilizarea fiind mai mare decât la primul tur, dar nu se înregistrează cozi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor secţiei de votare din Constanţa, amenajată la Cantina Studenţească din cadrul Universităţii Ovidius, până la ora 15.00, votaseră peste 300 de persoane, cam câte fuseseră pe parcursul întregii zile la primul tur.

Alegătorii, în majoritatea lor tineri, sosesc în grupuri de câte doi sau patru la secţia de votare şi spun că au votat pentru o viaţă mai bună.

“Am votat pentru a avea o viaţă mai bună, ca lucrurile să meargă bine în Republica Moldova. Mergem la vot, măcar atât să putem face pentru concetăţenii noştri. Mobilizarea în Constanţa este mai mare decât la primul tur pentru că de această dată s-au prezentat şi alegători care stau în alte localităţi din judeţ, cum ar fi Mangalia şi Năvodari”, a declarat o studentă în vârstă de 22 de ani.

Chiar dacă oamenii s-au mobilizat mai bine ca în primul tur, reprezentanţii secţiei de votare spun că nu s-au înregistrat cozi pe parcursul acestei zile, şi nici nu s-au confruntat cu probleme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.