Consiliul Naţional al PSD se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului. Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere, primarul Sectorului 1 Dan Tudorache anunţând că va propune un vot pe această chestiune. La şedinţă a fost invitat şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat va avea loc duminică, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului. 

La şedinţă vor participa, potrivit noului Statut, parlamentarii, preşedinţi şi/sau vicepreşedinţi ai Consiliilor Judeţene, miniştri şi/sau secretari de stat, europarlamentari, primari de municipii, primari de oraşe, dar şi trei primari de comune pentru fiecare judeţ, membri ai PSD. 

În cadrul şedinţei va avea loc alegerea preşedintelui Consiliului Naţional, funcţia fiind deţinută interimar de către Mihai Fifor, din 19 noiembrie. 

Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere. Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache a declarat, vineri, pentru News.ro, că a solicitat să fie clarifictă "această treabă cu amnistia şi graţierea", spunând că va avea loc un vot.

La şedinţă a fost invitat şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader care  a anunţat încă de vineri că va da curs invitaţiei, dezbaterile având şi "o dezlegare şi o argumentare juridică".

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.