Mihai Goţiu, Dumitru Stanca şi Dragoş Dinulescu, candidaţi la statutul de prezidenţiabil USR, şi-au prezentat sâmbătă, la Congres discursurile, Goţiu vorbin despre caracterul pro european al partidului, Dinulescu despre spargerea tiparelor şi Stanca despre faptul că ar putea capitaliza încrederea românilor în armată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 Mihai Goţiu a declarat: ”Ne-am dorit un partid modern şi pro-european, nu putem să nu ne gândim şi la protecţia mediului”.
 
Dragoş Dinulescu s-a declarat decis spargă tiparul conform căruia preşedintele partidului trebuie să candideze la prezidenţiale, tipar despre care afirmă că ”s-a împământenit în România”.
    
 Dumitru Stanca s-a prezentat ca fiind cel  de la care a pornit ”nebunia acestei campanii interne” şi care a avut curajul să tulbure apele  dezbateriipentru candidatul USR la alegerile prezidenţiale 
  
”De ce am dorit un profil al candidatului dorit de români? Pentru că cei care lucrează în vânzări ştiu o vorbă: oamenilor le place să cumpere, nu să vândă. Ori eu am vrut să aflu ce vor românii să cumpere. Sunt convins că românii vor cumpăra candidatul Stanca”. 
  
”Mi-am bazat candidatura pe una dintre opţiunile românilor când vine vorba de instituţiile statului şi am spus în discursul meu că armata se bucură de încrederea românilor. Sunt convins că eu aş capitaliza această încredere a românilor că şi candidat al USR”,a continuat el.
  
  
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.