Discuţii contradictorii au izbucnit între mai mulţi delegaţi la Congresul PNL, pe tema modului în care buletinele de vot trebuie să fie intrduse în urne- împăturite sau nu. În vreme ce unii dintre delegaţi cer ca buletinele de vot să fie îndoite de la jumătate, în aşa fel încât secretul votului să fie respectat, alţii contestă acest lucru. Alina Gorghiu a ieşit din cabina de vot cu buletinele la vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu ieşiţi cu buletinele neîmpăturite!”, ”Nu se iese cu buletinul votat neîmpăturit!”, insistă, la cabinele de vot, unii dintre delegaţii la congresul PNL. Măsura este contestată însă de alţi delegaţi, care au întrebat : „Unde scrie?”. 
Argumentele celor care cer ca buletinele de vot să fie împăturite înainte de a fi introduse în urnă sunt legate de secretul votului. 
În acest context, senatorul Alina Gorghiu, care a votat, a ieşit din cabină cu toate cele trei buletine de vot neîndoite şi le-a introdus ca atare în urnă.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.