Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, a transmis un mesaj la congresul Partidului Naţional Liberal, afirmând că este nevoie de o Românie modernă în care nu au loc hoţia şi prostia

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a afirmat că este nevoie de o refomă a societăţii. 
“Avem nevoie de o reformă a societăţii şi aveţi o responsabilitate. E nevoie de o Românie modernă în care nu au loc hoţia şi prostia. PMP e alături de PNL în familia popularilor europeni, avem o colaborare  foarte bună inclusiv cu UDMR. Avem datoria să consolidăm statul de drept, să facem reformele necesare, astfel încât să aducem bunăstare faţă de români. Şi noi, şi dumneavoastră avem datoria să întărim dreapta, mai ales când avem o expansiune a extremismului”, a declarat Cristian Diaconescu. 
El a menţionat că are încredere în maturitatea politică a PNL de rezolvare a crizei guvernamentale. 
“Mult succes să luaţi acele decizii care să arate României care a înţeles aşteptările unei societăţi! Am încredere în maturitatea politică a PNL şi sunt sigur că veţi găsi o soluţie pentru a rezolva criza guvernamentală. Acum e nevoie de profesionalism, maturitate politică şi implicarea acelor oameni de stat pe care şi partidul dvs are onoarea să îi pună în serviciul României. Vreau să cred că veţi găsi formula optimă pentru ca ţara să se poată dezvolta”, a mai declarat liderul PMP.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.