Comitetul Executiv Judeţean al PSD Vâlcea propune excluderea din PSD a vicepreşedintelui partidului, Mihai Chirica, ”întrucât acesta a încălcat, prin declaraţiile sale, Statutul PSD”, anunţă organizaţia judeţeană într-un comunicat dat publciuităţii miercuri seară. Social-democraţii vâlceni îşi ”reconfirmă sprijinul şi susţinerea totală” faţă de Liviu Dragnea şi faţă de guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comitetul Executiv Judeţean al PSD Vâlcea a adoptat un punct de vedere cu privire la propunerea de excludere din PSD a domnului vicepreşedinte Chirica Mihai, întrucât acesta a încălcat, prin declaraţiile sale, Statutul PSD”, anunţă PSD Vâlcea într-un comunicat dat publicităţii miercuri seară, după reuniunea forului de conducere al organizaţiei judeţene.

Potrivit aceluiaşi document, în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vâlcea care a avut loc miercuri seară la Râmnicu Vâlcea, social-democraţii din acest judeţ au adoptat o rezoluţie prin care Organizaţia Judeţeană a PSD Vâlcea ”îşi reconfirmă sprijinul şi susţinerea totală pentru Preşedintele PSD”, Liviu Dragnea, dar şi o rezoluţie prin care ”îşi manifestă sprijinul pentrul primul-ministru Sorin Grindeanu şi Guvernul PSD-ALDE, un Guvern rezultat din exprimarea democratică a votului din data de 11 decembrie 2016”.

Marţi, PSD Dâmboviţa, organizaţie condusă de senatorul Adrian Ţuţuianu a dat publicităţii un punct de vedere prin care îşi confirmă susţinerea faţă de Liviu Dragnea şi faţă de guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Spre deosebire de colegii lor de partid de la Vâlcea, social-democraţii de la Dâmboviţa nu au solicitat explicit excluderea din partid a lui Mihai Chirica, dar au cerut forurilor de conducere ale PSD să ia în discuţie atitudinea primarului de la Iaşi faţă de acţiunile guvernului condus de Sorin Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.