Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat luni solicitarea PSD ca premierul să vină la raport şi să prezinte proiectul de buget pentru anul viitor. Astfel, plenul Camerei - „Ora prim-ministrului” - va avea loc pe 9 noiembrie ora 16.00. Ludovic Orban a precizat că se va prezenta în Parlament dacă va fi chemat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Normal că Parlamentul dacă mă invită, voi fi prezent”, a anunţat luni Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că social-democraţii au decis joi să îl cheme la raport pe prim-ministrul Ludovic Orban privind proiectul de buget pe anul viitor. Dacă nu este nimic de ascuns şi dacă Guvernul nu are intenţia de a majora TVA, atunci de ce Executivul nu pune în transparenţă decizională proiectul de buget pe 2021, a adăugat Firea.

Premierul a reacţionat la declaraţiile Gabrielei Firea şi a spus că „doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului” şi la cheltuielile “nesăbuite” făcute cu clientele adunate din rândul PSD din toate localităţile din jurul Bucureştiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.