Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că liderii partidului au convocat Comitetul Executiv Naţional al partidului pentru miercuri, de la ora 11, la sala de grup a deputaţilor social-democraţi, urmând să fie discutat stadiul pregătirilor pentru campania electorală de la alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a precizat că şedinţa Comietului Executiv era preconizată de mai multă vreme, pentru pregătirea campaniei, întrucât miercuri vor fi depuse şi ultimele candidaturi. ”Colegii din teritoriu vin să facă o scurtă informare despre candidaţi şi despre campanie”, a declarat preşedintele PSD.

Acesta a precizat că discuţia va viza şi condamnarea la închisoare cu suspendare pe care a primit-o vineri în dosarul ”Referendumul”. ”Vom discuta şi despre situaţia politică actuală generată de către decizia de vineri a instanţei”, a precizat Dragnea.

El a estimat că discuţiile pe această temă nu vor fi foarte aprinse. ”După ce am depăşit ziua de vineri, până miercuri mai sunt 4-5 zile în care adrenalina scade şi vom avea o discuţie aşezată pe acest subiect”, a conchis Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul "Referendumul", după ce iniţial primise un an de închisoare cu suspendare, decizia fiind definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.