Comisia de specialitate din Camera Deputaţilor a validat, marţi, mandatele a 326 de deputaţi, printre care şi cel al liderului PSD Liviu Dragnea, preşedintele comisiei Florin Iordache afirmând că a fost amânată validarea mandatelor a trei deputaţi, doi de la PSD şi unul din partea minoriotăţilor naţionale, deoarece nu au adus toate documentele necesare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisia de validare a validat mandatele pentru 326 de deputaţi. În cazul celor 326 s-au îndeplinit condiţiile legale pentru validarea mandatelor”, a declarat preşedintele Comisiei de validare, Florin Iordache.

El a precizat că a fost amânată validarea mandatelor a trei deputaţi - doi de la PSD şi unul din partea minoriotăţilor naţionale - deoarece nu au adus toate documentele necesare.

”Noi am respectat ceea ce s-a stabilit în subcomisie, unde a fost respinsă acea solicitare. Poţi să vii cu o solicitare, dar dacă ea excede regulamentul şi procedurile de validare, nu poţi, numai pentru că este ordin de partid. Pe de o parte li s-a respins solicitarea în subcomisie, apoi în plenul comisiei”, a spus Iordache, referindu-se la validarea mandatului lui Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.