Comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu (GNM), Bogdan Trif, este preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, acesta având alături o echipă nouă, atât la conducerea organizaţiei municipale a PSD Sibiu, cât şi organizaţia municipală Mediaş. Fosta conducere, din care a făcut parte Ioan Cindrea, condamnat pentru conflict de interese, a fost înlocuită după 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Trif este noul preşedinte al PSD Sibiu, funcţie pe care o deţine cu titlu interimar până când structura centrală a partidului va dispune alegeri interne în toate filialele.

El l-a înlocuit în funcţie pe Ioan Cindrea, fost secretar de stat şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, condamnat definitiv pentru conflict de interese. Cindrea deţinuse funcţia de preşedinte al PSD Sibiu de peste 20 de ani. Pentru o scurtă perioadă de timp, interimatul la conducerea PSD Sibiu a fost asigurat de deputatul Ovidiu Sitterli, fost prefect de Sibiu.

De asemenea, a fost schimbat din funcţie preşedintele organizaţiei municipale a PSD Sibiu, noul preşedinte interimar fiind Horaţiu Marin. El l-a înlocuit în funcţie pe Gheorghe Suditu, care a deţinut această funcţie timp de 22 de ani.

”Suntem o echipă tânără, nu suntem traseişti politici, am fost înscrişi doar în PSD şi nu am făcut parte din Partidul Comunist Român. Suntem singurul partid din Sibiu care, la ora actuală, nu are în echipa de conducere foşti membrii ai PCR”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Bogdan Trif.

El a precizat că schimbarea a venit la iniţiativa primarilor PSD din judeţ, care s-au plâns structurii centrale de ”lipsă de transparenţă” şi de ”lipsă de performanţă”.

La Mediaş, senatorul Viorel Arcaş a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, fiind numit interimar Mihai Macavei, fost candidat din partea PSD la ultimele alegeri locale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.