Comisarul european responsabil cu politica în domeniul concurenţei, Margrethe Vestager, participă, joi, la un dialog cu cetăţenii la Institutul Cervantes din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisia Europeană anunţă că înscrierile la discuţia cu Comisarul european responsabil cu politica în domeniul concurenţei, Margrethe Vestager, se pot face până, joi, la ora 12.00.

 ”Te-ai întrebat vreodată cum politicile Uniunii Europene privitoare la concurenţă – fie că sunt aplicate în domeniul bunurilor de consum, al agriculturii şi produselor alimentare, al serviciilor financiare, IT şi comunicaţii – îţi afectează viaţa cotidiană? Margrethe Vestager comisarul european pentru concurenţă, îţi poate răspunde la aceste întrebări în cadrul Dialogului cu cetăţenii. Se vor discuta teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene şi a României, care au un impact asupra viitorului Europei”, a transmis Comisia Europeană. 

Dialogul cu cetăţenii va avea loc la Institutul Cervantes din Bucureşti, între orele 15.45 şi 17.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.