Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella, face, joi, o vizită la Bucureşti, urmând să aibă întâlniri cu ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, şi cu alţi reprezentanţi ai Guvernului, la o masă rotundă la nivel înalt pe tema economiei circulare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, va face, joi, o vizită oficială la Bucureşti, anunţă Comisia Europeană.

Înaltul oficial european se va întâlni cu Graţiela Gavrilescu, viceprim-ministru şi ministrul Mediului, şi cu o serie de reprezentanţi de nivel ministerial ai Guvernului României, în cadrul unei mese rotunde la nivel înalt pe tema economiei circulare.

Comisarul Karmenu Vella va participa, de asemenea, la sesiunea plenară a conferinţei "Poveşti de succes din domeniul economiei circulare", pentru a discuta teme legate de colectarea şi reciclarea deşeurilor, finanţarea şi promovarea tranziţiei la economia circulară cu reprezentanţii actorilor relevanţi şi părţilor interesate din domeniu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.