Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Ferreira, va face, în perioada 27-28 noiembrie, o vizită oficială la Galaţi şi la Bucureşti. Ea se va întâlni cu premierul Marcel Ciolacu şi cu mai mulţi miniştri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţei Comisiei Europene, luni, Elisa Ferreira se va afla în Galaţi şi va vizita, alături de ministrul Proiectelor şi Investiţiilor Europene, Adrian Câciu, şi ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, nava de cercetare REXDAN, proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020 (POC).

Ulterior, comisarul european va participa, alături de cei doi miniştri, la un dialog cu cetăţenii organizat la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi. Studenţii şi părţile interesate de la nivel local vor avea oportunitatea de a-şi prezenta şi discuta viziunile, îngrijorările şi aşteptările cu privire la politica de coeziune şi dezvoltarea regiunii şi a României. Dialogul cu cetăţenii va fi urmat de o conferinţă de presă.

Marţi, Elisa Ferreira se va întâlni cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, ei urmând să participe la o conferinţă privind ”Transformarea verde şi digitală susţinută prin fonduri UE: politica de coeziune a viitorului, reconcilierea tranziţiei industriale cu provocările teritoriale”, care va avea loc la Parlamentul României, unde comisarul european va fi vorbitor principal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.