Comisarul european pentru cercetare, ştiinţă şi inovare, Carlos Moedas, vizitează, miercuri, România. Înaltul oficial european va participa la reuniunea informală a miniştrilor cercetării şi inovării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaltul oficial european va participa, miercuri, la reuniunea informală a miniştrilor cercetării şi inovării, prezidată de către ministrul cercetării şi inovării, Nicolae Hurduc.

Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului.

Miniştrii vor dezbate, în cadrul a două sesiuni, teme aflate pe agenda de priorităţi în cercetare- dezvoltare a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Prima sesiune va fi dedicată identificării unor măsuri de creştere şi extindere a excelenţei ştiinţifice la nivelul Uniunii Europene.

Cea de-a doua sesiune va fi dedicată cooperării ştiinţifice la nivelul bazinului Marii Negre şi a modalităţilor de a creşte gradul de valorificare a potenţialului de colaborare ştiinţifică în această zonă.

La ora 16.00, ministrul Nicolae Hurduc şi comisarul european Carlos Moedas au programată o declaraţie comună de presă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.