Codrin Ştefănescu afirmă, într-o postare pe Facebook, că încep să cadā māsti, că oameni care ieri spuneau una, astăzi spun alta că sunt “colegi” care se dezic de alţi colegi, că se schimbā alte reguli în timpul jocului şi unii aplaudā zgomotos în ideea că nu se va ajunge la ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Încep să cadā māsti ! Multe māşti. Oameni care ieri spuneau una, astăzi alta. “Colegi” care se dezic de alţi colegi. De parcā nu au existat niciodatā în viaţa lor. Se schimbā alte reguli în timpul jocului. Şi unii aplaudā zgomotos în ideea că nu se va ajunge la ei. Sau din interese meschine. Sau pur şi simplu pentru că aşa sunt ei de fapt. Aşa au fost dintotdeauna dar nu ne-am prins noi. Şi încă nu a început Congresul ! Eu voi continua alături de mulţi alţi curajoşi să nu abandonăm lupta ptr ideile care ne-au consacrat. Şi în care mulţi alţii cred! ”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook în timpul şedinţei Comitetului Executiv al PSD care a validat candidaturile pentru Congresul PSD de sâmbătă.
El  a avut ân ultimle zile mai multe postări similare.

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv al PSD a decis înlocuirea lui Codrin Ştefănescu în funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar. La Congresul de sâmbătă, Codrin Ştefănescu candidează din nou pentru acest post.

 
 
  
  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.