Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu afirmă, înaintea şedinţei conducerii PSD pentru stabilirea prezidenţiabilului, favorită fiind Viorica Dăncilă, că un vis urât e pe cale sā devinā realitate, în opinia sa turul doi al alegerilor prezidenţiale urmând să fie disputat între Klaus Iohannis şi Dan Barna. ”Treziţi-vā, dragi colegi din CEx!”, este mesajul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un vis urât e pe cale sā devinā realitate. Finala Klaus-Barna! Iar noi cei din PSD să fim nevoiţi să alegem rāul cel mic! Un adevārat coşmar. Treziţi-vā, dragi colegi din Cex!”, a scris marţi pe Facebook Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, care a pierdut funcţia în faţa lui Mihai Fifor.

Anterior Ştefănescu, a fost ironic la adresa şedinţei conducerii PSD şi a sondajului care ar urma să fie prezentat, pentru desemnarea prezidenţiabilului social-democraţilor.

”Mâine e ziua cea mai importantā din istorie! Misterul va dispārea cu totul. Secretul va fi, in sfârsit, cunoscut! Si toatā lumea va avea un şoc! La Cex-ul de mâine urmeazā sa fie prezentat sondajul lui Pieleanu. Sunteti pregātiti pentru asta? Eu nu cred..”, a scris luni pe Facebook Codrin Ştefănescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.