Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat că a discutat cu mulţi colegi din partid care i-au spus că ar vrea să plece din PSD. El le-a cerut acestora să aibă răbdare, pentru că va fi în curând Congresul PSD, iar Eugen Teodorovici are susţinerea multor membri ai formaţiunii pentru funcţia de preşedinte, „cu sau fără voia lui Ciolacu şi a şefilor săi din afara PSD”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragi colegi din PSD! În ultimele sāptāmâni am vorbit cu sute dintre voi. Cu preşedinţi de organizatii, primari, viceprimari, deputaţi, senatori, consilieri judeţeni şi locali. Despre ceea ce a ajuns astăzi partidul, despre nemulţumirile din teritoriu, despre dorinţa unora de-a evada urgent din PSD! Aveţi răbdare şi nu rupeţi rândurile! Vom avea un Congres curând şi Eugen Orlando Teodorovici are deja susţinerea imensă a membrilor de partid pentru funcţia de preşedinte! Cu sau fără voia lui Ciolacu şi a şefilor săi din afara PSD! Ne vom recupera curând partidul, vă promit asta! Fiţi alături de noi!”, a scris Codrin Ştefănescu luni pe Facebook. 

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului, într-o conferinţă de presă organizată duminică în curtea sediului central al formaţiunii.

El a afirmat că, având actuala conducere, „cel mai mare partid din România se pare că ţine morţiş să devină cel mai mic”. „Nu poţi da din coadă pe lângă preşedintele Iohannis în timp ce preşedintele Iohannis calcă în picioare PSD”, a adăugat Teodorovici.

Şi Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, candidează pentru şefia partidului. 

PSD nu a stabilit deocamdată data Congresului, însă Marcel Ciolacu a afirmat, în repetate rânduri, că ar trebui să aibă loc înaintea alegerilor din acest an. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.