Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a reacţionat, duminică, după ce Alianţa USR-PLUS şi-a anunţat candidatul la alegerile prezidenţiale, în persoana lui Dan Barna. ”Sistemul şi-a anunţat decizia, ca să ne ia dracu pe toţi”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sistemul şi-a anunţat astăzi decizia. Barna, candidat la prezidenţiale şi Cioloş premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca sa ne ia dracu’ pe toţi!” a scris Codrin Ştefănescu, duminică, pe Facebook.

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS au anunţat oficial candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale din toamnă. Dan Barna a spus că asta este ceea ce îşi doresc românii şi afirmă că obiectivul este ajungerea sa în turul al doilea, cel mai probabil alături de preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a precizat că Alianţa a decis să aibă candidaţi comuni şi la alegerile locale şi la cele parlamentare din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.