Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a afirmat, ironic că „Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman”, şi cam acesta ar fi răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el care este de negăsit în biblioteci la 19 ani de la publicare. Ea a adăugat ca speră ca premierul Nicolae Ciucă să ia măsuri pentru a nu se repeta cazul Florin Roman în Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman. Cam acesta este răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el (de negăsit în biblioteci şi nicăieri de la 19 ani de la publicare) la Institutul de Matematică al Academiei Române sau la Biblioteca Naţională. În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa şi să doneze un exemplar spre studiu, dl. Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare. Nu că am fi avut mari pretenţii de la autorul OUG 13”, a scris Clotilde Armand, luni pe Facebook.

Ea a mai spus că speră ca prim-ministrul Nicolae Ciucă „să ia măsuri privind acest nou caz Roman din Guvernul său”.

„Deoarece acest impostor este o ruşine pentru întreaga comunitatea ştiinţifică din România. PS: Faceţi publică cartea... dle. Grindeanu. Lăsaţi golăniile şi injuriile la dvs. în partid. Nu ne mai prezentaţi doar coperţile cărţii”, a mai spus Armand.
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a prezentat luni cartea despre care Armand Clotilde şi soţul ei au susţinut că o ascunde, cu toate că apare în CV-ul său.

De asemenea, el a precizat, sâmbătă, că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi o sfătuieşte pe Armand „să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă”. „Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.