Primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Clotilde Armand, afirmă că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a clasat a zecea plângere depusă de PNL şi PSD împotriva sa, făcută de un consilier liberal care ”ar trebui să îşi piardă funcţia”. ”Dar am uitat că PNL a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie şi hoţie”, adaugă ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am semnalat public în data de 22.02.2023 că în procesul în care Primăria Sectorului 1 cere rezilierea contractului cu prestatorul serviciului de salubrizare - contract semnat pe timpul lui Andrei Chiliman (PNL) şi modificat în mandatul lui Dan Tudorache (PSD) a adus locuitorilor din Sectorul 1 un prejudiciu de 200 milioane euro - judecătorii urmează să audieze ca martor un consilier local PNL la solicitarea avocaţilor Romprest! Am evidenţiat atunci că un ales local trebuie să vegheze la cheltuirea corectă a banilor publici, nu să devină apărătorul unei firme private, ceea ce face acest consilier este un conflict de interese uriaş”, a arătat, miercuri, Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.

Ea a adăugat că, pentru acest lucru, acel consilier PNL, fost prodecan al Facultăţii de Jurnalism din Bucureşti, a făcut o plângere la DNA împotriva ei, a lui Vlad Voiculescu şi Ionel Stoica, ”cu presă şi tot alaiul de linşaj”.

”Şi ce să vezi? Parchetul a clasat această nouă plângere. În mod normal acest consilier ar trebui să îşi piardă funcţia, iar conducerea PNL să-l excludă. Dar am uitat că PNL a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie şi hoţie”, a susţinut primarul Sectorului 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.