Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a scris, miercuri seară, pe Facebook, că au ajuns la centrul din sector 40 de studenţi mexicani refugiaţi din Ucrain, aceştia urmând a fi repatriaţi, joi. Primarul mai spune că E.S. José Guillermo Ordorica Roble - ambasadorul agreat al Statelor Unite Mexicane în România, a venit să îi vadă pe studenţii refugiaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această seară au ajuns la centrul nostru 40 de studenţi mexicani refugiaţi din Ucraina. Mai sunt pe drum înca 2 autocare. Vor pleca mâine dimineaţă cu un avion special trimis la Bucureşti pentru a-i repatria”, scrie Clotilde Armand.
 
Ea precizează că s-au bucurat şi de vizita E.S. José Guillermo Ordorica Roble - ambasadorul agreat al Statelor Unite Mexicane în România.
 
”Cei care vor să ne sprijine în această acţiune umanitară sunt rugaţi să sune la numărul de telefon al Poliţiei Locale Sector 1 - 021/9540 - număr apelabil non stop”, mai spune Clotilde Armand.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.