Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a apreciat, luni, că PNL şi PSD nu au îngreunat cercetarea DNA în cazul fostului primar Daniel Tudorache şi au votat încuviinţarea cererii referitoare la percheziţia informatică. Armand i-a transmis, însă, un mesaj liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toţi colegii lui de partid care au devalizat bugetul Primăriei Sectorului 1 şi voi face tot ce ţine de mine ca să plătească şi să recuperăm prejudiciul. S-au dat prea multe tunuri din bani publici în Sectorul 1 şi jaful se vede de pe lună”, a scris, luni, pe Facebook, Clotilde Armand.  

Aceasta a fost prezentă în Parlament pentru a vedea cum votează PN şi PSD cererea DNA în cazul fostului primar Daniel Tudorache.  

”Un dosar pornit de la plângerea mea în 2019, prejudiciu estimat la aproape 70 milioane de lei, peste 50 de suspecti, primari, functionari publici, firme private, companii ale consiliilor locale etc. Acuzaţiile aduse de procurorii DNA sunt foarte grave: grup infracţional organizat, achiziţii publice înaintea procedurii competitive, licitaţii publice simulate, bunuri plimbate fictiv de la o firmă la alta pentru umflarea preţurilor”, a mai scris Armand.  

Aceasta a aprecfiat că PNL şi PSD nu au blocat cercetarea.  

”Mă bucur că PNL şi PSD nu vor îngreuna ancheta DNA şi au votat corect. 243 din 253 prezenţi (330 in total) au votat PENTRU. Curaj, domn' Marcel. Abia a început. Va urma”, a mai transmis primarul.  

Camera Deputaţilor a votat, luni, cu 243 de voturi pentru şi 10 împotrivă încuviinţarea cererii DNA privind efectuarea unei percheziţii informatice în cazul lui Daniel Tudorache. Deputatul PSD a declarat, în plen, că nu are nimic de ascuns şi vrea să se voteze în favoarea percheziţiei. Votul în plen a fost secret, cu bile. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.