Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a transmis lui Dacian Cioloş, după anunţul său privind plecarea din USR, că „în momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îţi abandonezi toţi camarazii de pe front înseamnă că n-ai niciun REPER”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îţi abandonezi toţi camarazii de pe front înseamnă că n-ai niciun REPER”, a scris Clotilde Armand, marţi pe Facebook. 

Şi liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, le-a transmis colegilor de partid un mesaj în care le-a spus că plecarea lui Dacian Cioloş din USR este regretabilă şi încalcă o promisiune făcută românilor în ultimii trei ani.

Europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Alin Mituţa, Dragoş Tudorache şi Dacian Cioloş au renunţat marţi la calitatea de membri ai USR şi declanşează înfiinţarea unei noi formaţiuni politice, Reînnoim Proiectul European al României (REPER). Cei cinci rămân afiliaţi grupului Renew Europe din Parlamentul European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.