Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a afirmat că în ultima vreme, tot mai mulţi liberali s-au dezlănţuit împotriva ei şi a colegilor din USR-PLUS. Ea i-a îndemnat pe cei din PNL să lase jocurile politicianiste la o parte şi să guverneze împreună România, pentru că nu este timp de pierdut cu aceste „lupte sterile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ultima vreme tot mai mulţi liberali s-au dezlănţuit împotriva mea şi a colegilor mei din USRPLUS. Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în faţă, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administraţie şi altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles.
 
Dragi colegi liberali, vă rog lăsaţi jocurile politicianiste la o parte şi haideţi să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în faţa românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Ştiu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri şi combinaţii, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetăţeni noi ne dorim o ţară mai prosperă. Haideţi să o reconstruim împreună, stimaţi colegi de coaliţie. Hai să lăsăm la o parte orgoliile şi să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum.
 
Don't hate the player, hate the game”, a scris Clotilde Armand luni pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.