Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere în instanţă rezilierea contractului cu firma de salubrizare Romprest. ”Un contract pe 25 de ani la un suprapreţ atribuit direct acestei companii de către PNL cu susţinerea PSD”, a declarat primarul, susţinând că ”toţi foştii primari şi mulţi actuali politicieni s-au înfruptat de aici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am depus în instanţă acţiunea de reziliere a contractului cu compania de salubritate, un contract pe 25 de ani la un suprapreţ atribuit direct acestei companii de către PNL şi cu susţinerea PSD. Toţi foştii primari şi mulţi actuali politicieni s-au înfruptat de aici. Din banii voştri”, a scris, luni, pe Facebook, Clotilde Armand.  

Aceasta a făcut referire la faptul că ”fostul primar PSD este deja într-un dosar la DNA care priveşte prejudicierea Sectorului 1 cu 1 miliard de lei”.  

Primarul a transmis că instanţa a stabilit ca primul termen în data de 11.11.2022.  

Într-o postare anterioară, primarul a afirmat că nu se opreşte serviciul de salubrizare şi nu vor fi reduse frecvenţele.  

”Nu există pericolul să fie din nou gunoi pe străzi”, susţine Clotilde Armand.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.