Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, acuză, vineri seară, PSD şi PNL că au respins bugetul local pentru a şaptea oară, într-o procedură de vot secret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD şi PNL Sectorul 1, organizaţii conduse de Dan Tudorache şi Sebastian Burduja, au votat astăzi împotriva comunităţii locale şi au respins proiectul de buget pentru a şaptea oară, după o procedură de vot secretă, propusă ad-hoc în timpul şedinţei. Da, aţi auzit bine, au decis ca procedura să fie una secretă, neasumată, le este şi lor ruşine de ce fac oamenilor din Sectorul 1. Trăim vremuri care amintesc de modul de lucru din Parlament al lui Florin Iordache şi al lui Şerban Nicolae, din perioada în care Liviu Dragnea se visa dictator”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Clotilde Armand.  

Potrivit acesteia, procedura i-a privat pe mai mulţi consilieri USR, care participau la şedinţă on-line, de dreptul de a vota.  

”Vom contesta această mascaradă”, a mai trasmis primarul.  

Armand afirmă că bugetul este blocat de două luni.  

”Aşteptam votul consilierilor să demarăm investiţiile, în acelaşi timp facem eforturi uriaşe să-i ajutăm pe refugiaţii din Ucraina şi nu avem bani pentru plata mai multor ajutoare sociale şi burse şcolare. Supărarea lor este că nu vrem să plătim datoriile, făcute în 2020, de administraţia Dan Tudorache către mai multe firme cercetate, în prezent, de DNA. Nu este vorba de niciun joc politicianist aici, sunt doar probleme materiale, nu-i interesează nimic altceva decât plata acestor bani. De altfel, astăzi au jucat o scenetă ridicolă, au stat în şedinţa de Consiliu şi au discutat şi votat peste 60 de amendamente la buget, timp de aproape opt ore, apoi au votat împotriva proiectului”, a mai trasmis Armand.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.