Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, miercuri, că PNL nu a votat protocolul cu Romprest pentru reducerea costurilor şi cere preşedintelui PNL Bucureşti explicaţii pentru modul în care consilierii liberali ”sabotează partenerii de guvernare şi cetăţenii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consilierii PNL Sector 1 nu au votat în şedinţa Consiliului Local de astăzi protocolul dintre Primăria Sectorului 1 cu Compania Romprest, protocol prin care operatorul de salubritate a acceptat toate condiţiile noastre pentru care ne-am luptat în ultimele 10 luni şi s-a angajat să avem un sector curat fără întreruperi, fără frecvenţe fictive şi fără facturi supraevaluate. Acest protocol a fost agreat de părţi în urma discuţiilor de la Prefectură”, afirmă, miercuri, Clotilde Armand.  

Aceasta afirmă că Romprest acceptă reducerea costurilor, de la 240 de milioane de lei la 125 milioane, dar PNL Sector 1 nu.  

”Iresponsabilitatea conducerii PNL Sector 1 trebuie să fie discutată în coaliţie şi îi solicit public preşedintelui PNL Bucureşti să ofere explicaţii bucureştenilor pentru felul în care filiala PNL Sector 1 sabotează partenerii de guvernare şi cetăţenii. Nu este prima dată”, a mai transmis primarul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.