Primarul sectrorului 1 Clotilde Armand susţine că, timp de o săptămână, persoane aflate într-o maşină i-au filmat casa şi averitzează că va depune plângere penală împotriva tuturor celor care au impresia că o vor intimida. ”Au reuşit să ofere câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei”, afirmă ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare şi a mafiei gunoiului, după ce am reuşit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început ameninţările la adresa mea şi echipei mele. Nu că n-aş fi fost eu linşată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în faţa casei mele timp de o săptămână o maşină şi început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reuşit să ofere în publicaţia unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.
Ea anunţă că pentru genul acesta de infracţiuni va depune o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că o vor intimida.
”Pentru că hărţuirea este infracţiune. Art. 208. - Hărţuirea ''(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă'', explică edilul.
Ea subliniază că schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook.
„Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta şi voi continua să-mi fac datoria faţă de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste şi mândrie”, conchide Clotilde Armand.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.