Liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a declarat că a venit momentul ca premierul Florin Cîţu să fie eliberat de povara unei funcţii pe care nu o poate duce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Colegul meu George Simion avea perfectă dreptate să spună că nu ar mai merita să cheltuim niciun minut pentru a demonstra că trebuie demis Cabinetul Cîţu. Dar considerăm că suntem obligaţi la câteva obsevaţii şi precizări. Prima ar fi una de bun simţ şi anume că astăzi jucăm îmntr-o piesă de teatru absurd cu contribuţia PSD, pentru că altminteri acest Guvern era demis de acum o lună. Acest Guvern nu mai are încrederea românilor pentru că şi-a modificat componenţa politică iniţială. Parlamentul a învestit un alt Cabinet decât acesta prezent aici. Acest Guvern a fost ţinut în viaţă de nişte sfori deşirate a unor calcule politice meschine. Ultimul episod la fel de penibil s-a consumat săptămâna trecută, când CCR va făcut direct responsabil, pe dvs şi pe cei de la PSD, de boicotarea moţiunii de cenzură iniţiată de AUR şi semnată de USR.

El a adăugat că „a sosit momentul, domnule Cîţu să vă eliberăm de povara unei sarcini pe care aţi dovedit că nu o puteţi duce”.

„A sosit momentul să zburdaţi liber în lumea dvs fantasmagorică plină de Superman şi alte personaje de desene animate. Discursul dvs arată că am fost guvernaţi 9 luni de zile de un megaloman iresponsabil. Dacă eram legionar, ştiţi cum procedam, nu? Aşa doar cu cuvintele. Cine sunt extremiştii? Noi care apărăm legea, Constituţia, care ne batem pentru drepturile românilor sau cineva care închide ţara şi face segrerare pe motive medicale? Cineva care lasă să moară românii în spitalele pe care nu le îngrijeşte, asigură şi repară. Cine aruncă ţara în haos, cei cărora din cauza mor românii în spitale. Guvernarea nu e un monopol al lui Cîţu şi acoliţilor lui. Ce am văzut aici a fost demagogie, retorică zero, nu discurs care e o sfidare la adresa întregului popor român. Demisia!”, a conchis Târziu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.