Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui a afirmat că Florin Cîţu îşi dezvăluie strategia post-moţiune, iar după ce va fi adoptată marţi moţiunea de cenzură, acesta tot nu va pleca de la Palatul Victoria, „ci se va agăţa de scaunul de premier şi «vom fi într-un interimat foarte lung»”. „Guvernul Cîţu va pica, dar Klaus Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp. Aşa că rămâne tot domnul Cîţu mult timp. Ce înseamnă mult timp? Poate să însemne şi 3 ani până în 2024”, a adăugat deputatul USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Florin Cîţu îşi dezvăluie strategia post-moţiune. După ce trece moţiunea, el tot nu pleacă, ci se va agăţa de scaunul de premier şi «vom fi într-un interimat foarte lung». Nu de alta dar încă sunt bani publici de luat prin noul PNDL. Aviditatea de putere e atât de mare încât nu mai contează nicio constituţie sau nicio regulă. Guvernul Cîţu va pica, dar Klaus Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp. Aşa că rămâne tot domnul Cîţu mult timp. Ce înseamnă mult timp? Poate să însemne şi 3 ani până în 2024. Singurul lucru care se schimbă este faptul că guvernul interimar nu mai poate da OUG-uri. Lucru care, de fapt, este foarte bun. Dacă apare vreo urgenţă reală există întotdeauna procedura de urgenţă în parlament”, a scris Claudiu Năsui, miercuri pe Facebook.
 
El a adăugat că nu îi vine să creadă cum unii oameni dau foc la ţară în văzut tuturor şi îşi urmăresc doar interesul lor de partid.
 
„E incredibil cum nişte oameni în văzul tuturor dau foc la ţară fără să le pese de nimic altceva decât de interesul lor de partid. Au întors ţara pe dos şi au condamnat zeci de mii de români din cauza unui congres de partid. De mai multe săptămâni pentru ei nu mai contează constituţia, regulile, democraţia, nimic. Tot ce contează este să se ţină agăţaţi de putere ca să creeze noi sinecuri pentru activul de partid şi să dea noi tunuri pentru grupurile de interese care îi susţin. Iar pentru noi? Noi vom avea parte de creşteri de taxe şi impozite. Nu de alta, toţi banii aceia care merg în PNDL-uri şi pensii speciale trebuie să vină de undeva”, a conchis Năsui.
 
Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat cu cine va negocia în Parlament în vederea susţinerii Guvernului pe care îl conduce, că nu poate dezvălui strategia sa de război, însă va face tot ce este posibil ca românii să aibă în continuare în Executiv cu puteri depline. El a adăugat că o demisie a sa din funcţia de prim-ministru ar fi un gest iresponsabil şi nu ar stinge conflictul politic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.