Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a declarat, joi seară, că economia se va resimţi pentru mult timp din cauza pandemiei, iar anul 2021 ”va fi în continuare un an greu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Economia se va resimţi pentru mult timp, a declarat, joi seară, la Antena 3, Claudiu Năsui. 
 
Ministrul Economiei a adăugat: ”Cred că va fi în continuare un an greu, nu pot să spun altceva. Schimbările pe care le-am suferit în 2020 şi care ne-au luat prin surprindere vor continua, pentru că vaccinarea..., nu o să ajungem la acel prag de imunizare de turmă - cum se numeşte - foarte curând, din păcate”. 
 
Claudiu Năsui a precizat că ”deocamdată senzaţia este că 2021 va fi un an afectat de pandemie”, iar ”obiceiurile noastre trebuie să rămână în continuare schimbate”. 
 
”Statul, care timp de 30 de ani a fost parte la profit, s-au luat impozite şi a colectat biruri în perioade când mergea bine economia, acum trebuie să fie acolo, să uşureze povara asupra lor şi să ajute economia”, a mai declarat Claudiu Năsui, care a adăugat că ”statul trebuie să se transforme în principalul ajutător”. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.