Preşedintele organizaţiei judeţene Dolj a PSD, Claudiu Manda, vicepreşedinte al Senatului, a declarat, duminică la Craiova, că premierul Sorin Grindeanu avea un plan de a fura guvernarea PSD, el susţinând că premierul nu mai face parte din echipa PSD de mai mult timp, fiind într-o alianţă cu Victor Ponta, dar şi cu alte persoane pentru a prelua guvernarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este de neconceput ca domnul Grindeanu să se alieze cu domnul Victor Ponta şi să încerce să fure guvernarea nu ştiu dacă, eventual, şi partidul, în contextul în care la alegerile parlamentare noi vorbeam de PSD şi Victor Ponta vorbea de PRU. Până la urmă, noi suntem într-o situaţie în care Grindeanu nu mai face parte din echipa PSD şi dacă ne uităm şi tot observăm că avea un plan, nu mai făcea parte din echipa PSD dinainte de a se declanşa evaluarea şi procedura de demitere. Domnul Sorin Grindeanu a fost propus prim-ministru de preşedintele Liviu Dragnea şi votat în unanimitate de celebrul CEx pe care acum îl contestă. Votat, aplaudat, încurajat, sprijinit. Până la urmă, când am intrat în şedinţa de CEx nu am intrat cu gândul că vrem neapărat să-l dăm jos pe Sorin Grindeanu, ci cu gândul că aşteptăm evaluarea şi am văzut câte măsuri erau îndeplinite din câte erau", a declarat Claudiu Manda. 

El susţine că discuţiile din ultimele zile au scos la iveală planul pe care îl avea Sorin Grindeanu, "şi nu de o zi, de două, trei, alianţele pe care le făcuseră şi toate intenţiile pe care le aveau".

"Domnul Grindeanu nu mai era dinainte de evaluare un om care să tragă la căruţa PSD, să-l intereseze programul de guvernare, ci mai degrabă era într-o echipă în care îl interesa un alt pol de putere în afara PSD, în interiorul PSD, cu sprijinul USR, PNL, PMP, nu ştiu care partide de opoziţie, Tapalagă, servicii, Macovei, toate de partea celui bun, curat, frumos, drept, înalt şi cu ochii albaştri, Sorinel Copilul de Aur. Cred că este foarte clar planul pe care îl aveau, eu am fost unul dintre cei care am cerut să-l demitem pe Sorin Grindeanu”, a declarat Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.