Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, afirmă, în mesajul de Ziua Internaţională a Tineretului, că trebuie să ţinem cont că implicarea tinerilor în procesul decizional e crucială, subliniind că în PNL, tinerii sunt încurajaţi să aibă o voce puternică, să vină cu idei şi proiecte, să se implice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Le vedem zilnic energia, creativitatea şi hotărârea de a schimba lumea în bine. Tinerii sunt inima şi viitorul României şi lor le dedicăm, an de an, ziua de 12 august. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, să ne uităm la rolul esenţial pe care noile generaţii îl au în societate, la capacitatea lor remarcabilă de a depăşi provocări şi de a transforma aspiraţii în realitate. Conştienţi că deciziile noastre modelează viitorul în care ei vor trăi, trebuie să ţinem cont că implicarea tinerilor în procesul decizional este crucială. În Partidul Naţional Liberal, îi încurajăm să aibă o voce puternică, să vină cu idei şi proiecte, să se implice şi le oferim sprijinul şi experienţa noastră pentru a-şi construi viitorul pe care şi-l doresc. Şi la fel trebuie să facem pretutindeni în ţară”, afirmă liderul liberal.
În opinia sa, a investi într-o Românie modernă şi dezvoltată înseamnă a investi în tineri, iar susţinerea lor astăzi nu face decât să asigure o naţiune mai puternică şi mai prosperă mâine.
”La mulţi ani, tinerilor români şi din întreaga lume!”, le urează Ciucă tinerilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.