Premierul Nicolae Ciucă a declarat că Republica Moldova a dovedit, prin faptul că a transmis prima parte a chestionarului de aderare la UE, că este fermă în angajamentul european pe care şi l-a luat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Republica Moldova confirmă din nou că angajamentul ei european este ferm. Sunt impresionat de mobilizarea Guvernului Republicii Moldova şi de administraţia de la Chişinău de a răspunde la prima parte a chestionarului UE. Ţineţi-o tot aşa!”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Twitter.
 
Premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliţa i-a transmis vineri ambasadorului Uniunii Europene la Chişinău, Janis Mazeiks, chestionarul completat de aderare la UE. Şeful cabinetului de miniştri le-a mulţumit tuturor celor care au lucrat la completarea documentului şi a declarat că guvernarea este gata să continue calea europeană a R. Moldova. Preşedintele Maia Sandu a declarat că ţara sa va fi în siguranţă în familia Uniunii Europene, relatează deschide.md.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.