Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, referitor la solicitarea ministrului Agriculturii, Petre Daea, de a nu fi ”lăsat singur”, că acesta a fost sprijinit încă de la început în ce priveşte relaţia cu Comisia Europeană şi prin implicarea consilierilor de la Cancelaria sa. ”Este o situaţie mult mai complexă decât una normală, iar dl ministru Daea cred că n-a vrut să facă altceva decât să aibă un gest prin care face apel la colegi să-l sprijine şi dacă cineva are o idee mai bună decât cele care s-au discutat până acum să poată să îl ajute”, a arătat Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciucă a fost întrebat, vineri, în cadrul unor declaraţii de presă susţinute în judeţul Braşov, despre răspunsul dat ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a solicitat să nu fie ”lăsat singur”.

”Da, i-am spus că nu trebuie să se simtă singur pentru că încă de la început a existat un sprijin pe care i l-am acordat, atât în ceea ce priveşte relaţia cu Comisia Europeană, cât şi prin implicarea tuturor consilierilor de stat din Cancelaria primului ministru, care l-au sprijinit şi l-au consiliat în toate măsurile care au fost luate”, a afirmat premierul.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Întrebat cum îşi explică această ”senzaţie” a ministrului, Ciucă a replicat: ”Este o situaţie mult mai complexă decât una normală, iar dl ministru Daea cred că n-a vrut să facă altceva decât să aibă un gest prin care face apel la colegi să-l sprijine şi dacă cineva are o idee mai bună decât cele care s-au discutat până acum să poată să îl ajute”.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a cerut, joi, colegilor din Guvern să nu îl lase singur, că sunt ”multe puşti pe el”, referitor la scandalul legat de cerealele din Ucraina. ”Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur... Nici de-aci înainte, domnule ministru. Nu vă lăsăm!”, i-a transmis premierul Nicolae Ciucă ministrului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.