Premierul Nicolae Ciucă afirmă, vineri, că România are nevoie de un nou model de dezvoltare economică, unul bazat pe investiţii şi modernizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România are nevoie de un nou model de dezvoltare economică şi doar prin colaborarea dintre mediul de afaceri şi autorităţi îl putem dezvolta. E un model bazat pe investiţii şi modernizare, astfel încât să creştem nivelul de trai al românilor. Acesta este mesajul pe care l-am transmis astăzi în cadrul conferinţei din Caravana Antreprenorială, organizată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali”, a scris, vineri, pe Facebook, premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit acestuia, mediul de afaceri românesc are un potenţial enorm, care încă nu este valorificat la adevărata sa dimensiune.

”I-am încurajat pe antreprenorii prezenţi astăzi la Braşov să depăşească perimetrul judeţean, naţional şi să devină jucători internaţionali. Ştiu foarte bine că pentru asta au nevoie şi de sprijinul nostru şi îi asigur că îl au pe deplin.

Prin susţinerea mediului de afaceri, Partidul Naţional Liberal ţinteşte şi creşterea clasei de mijloc, a acelor români care să poată beneficia de acces la educaţie şi sănătate în condiţii bune”, a mai transmis premierul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.