Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la Roman, despre reducerea cheltuieilor bugetare, că sunt pregătite măsuri în acest sens, iar ele trebuiau să fi fost finalizate ca analiză, doar că au fost câteva priorităţi care au generat întârziere. ”Vom analiza toate aceste chestiuni în coaliţie”, a mai spus liderul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o discuţie cu premierul şi ministrul Finanţelor, sunt pregătite măsuri în acest sens, ele trebuiau  să fi fost finalizate ca analiză, doar că au fost câteva priorităţi care au generat această întârziere. Cu certitudine, cum am spus de fiecare dată, împreună cu miniştrii de linie, cu premierul, vom analiza toate aceste chestiuni în coaliţie, pentru că, dacă tot am vorbit de mediului de afaceri şi s-au luat nişte măsuri prin care să depălim o situaţie dificilă, aste absolut normal ca această povară să fie împărţită în mod legal atât la nivelul mediului de afaceri cât şi la nivelul cheltuielilor bugetare”, a spus preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a menţionat că, în privinţa măsurilor care au fost luate pe finalul anului trecut, din măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare, pe luna noiembrie au fost reduse cheltuielile de la 4,2 miliarde, comparativ cu anul precedent, la aproximativ 2,3 sau 2,4 miliarde.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Este un exemplu că se poate funcţiona şi pe măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare”, a subliniat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.