Premierul Nicolae Ciucă afirmă că în cadrul discuţiilor pe care le-a avut, sâmbătă, la malul mării, cu reprezentantele Organizaţiei de femei a PNL, unul dintre subiectele abordate a fost acela al cotelor de gen în politică. „Recunoaştem că, în acest moment, numărul doamnelor şi domnişoarelor în structurile de conducere atât la nivel politic, cât şi la nivel guvernamental, este cât se poate de redus. Este evident că avem nevoie de dialog şi avem nevoie ca fiecare dintre partidele politice să înţeleagă acest aspect”; spune liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prezent sâmbătă în staţiunea Venus, unde a participat la Şcoala de Vară a Organizaţiei Femeilor Liberale şi la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, preşedintele PNL Nicolae Ciudă admite că femeile nu sunt reprezentate în structurile de conducere nici la nivel politic, nici la nivel administrativ.
„Recunoaştem că, în acest moment, numărul doamnelor şi domnişoarelor în structurile de conducere atât la nivel politic cât şi la nivel guvernamental este cât se poate de redus. Este evident că avem nevoie de dialog şi avem nevoie ca fiecare dintre partidele politice să înţeleagă acest aspect, iar în Guvern este cât se poate de evident că avem o singură doamnă la masa Guvernului. Ca atare, trebuie să recunoaştem această problemă, trebuie să găsim soluţii şi cred că doar prin implicare, prin dialog, prin convingere putem să atingem acest deziderat”, a declarat Nicolae Ciucă la finalul dezbaterilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.