Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri că nu se pune problema schimbării filialei Mehedinţi, după plecarea a zece primari. El a arătat că a mai văzut astfel de situaţii în care au zis că vor candida pentru un alt partid, după care au revenit şi au spus că electoratul le-a cerut altceva şi a precizat că este o chestiune care ţine de respectul de sine, în primul rând, şi de respectul faţă de electorat, care i-a votat ştiindu-i candidând sub sigla unei formaţiuni politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cei zece primari nu au plecat, pentru că nu pot pleca în timpul exercitării mandatului, cu mai mult de şase luni înainte de finalizarea mandatului. Ca atare, ei sunt în continuare primari ai PNL. Am mai văzut astfel de situaţii în care la un moment dat au zis că ei vor candida pentru un alt partid, după care au revenit şi au spus că electoratul le-a cerut altceva”, a spus preşedintele PNL, în filiala Mehedinţi.

”Sunt convins că vor gândi mai bine, vor analiza mai bine şi în funcţie de cum va evolua situaţia, vom vedea la sfârşit unde vor candida. Cert este că în momentul de faţă ei nu au fost chemaţi la întâlnirea de astăzi, probabil că nici nu ar fi venit, dar este o chestiune care ţine de respectul de sine, în primul rând, după aceea este vorba de respectul faţă de electorat, care i-a votat ştiindu-i candidând sub sigla unei formaţiuni politice”, a completat Ciucă.

Liderul PNL a menţionat că ”în ceea ce priveşte ansamblul coaliţiei, de asemenea, e o chestiune de respect reciproc, din care nu crede că trebuie să aibă astfel de atacuri”.

”Ne găsim în această situaţie, nu se pune în niciun caz problema schimbării conducerii filialei. Filiala este, aşa cum am spus, este una care a reuşit să-şi menţină scorul la alegeri şi să crească de la alegerile locale la cele parlamentare. (..) Conducerea filialei, aşa cum am văzut eu astăzi, are resursa necesară şi pot să se recupereze foarte repede” a arătat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.