Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că partidul a introdus şi a apărat cota unică, în ultimele două decenii. „Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece. Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv”, a mai spus liderul liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani. Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece. Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.
 
Liderul liberalilor a adăugat că vrea ca toţi românii care muncesc „să nu fie înghenuncheaţi de taxe mari”.
 
„Vrem ca românii care muncesc să nu fie îngenuncheaţi de taxe mari, iar companiile care produc un profit curat să nu fie penalizate dacă au reuşit pe piaţa liberă. România este mai competitivă cu cota unică. Doar aşa vom continua să atragem investitori care să contribuie la dezvoltarea României, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două decenii de dezvoltare”, a completat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.