Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, luni seară, că PNL a crescut absorbţia fondurilor europene până la un nivel record şi a demonstrat că guvernările locale liberale sunt cele mai eficiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vizitat astăzi Timişoara, unde am discutat cu reprezentanţii organizaţiei judeţene PNL-Timiş despre calitatea administraţiei liberale de la nivel central şi local. PNL a crescut absorbţia fondurilor europene până la un nivel record şi a demonstrat că guvernările locale liberale sunt cele mai eficiente”, a scris, luni seară, pe Facebook, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Acesta a precizat că s-a bucurat să vadă că în judeţul Timiş sunt continuate proiecte de investiţii mai vechi, sunt începute altele noi şi că aceste investiţii sunt asociate cu administraţia liberală a judeţului.

”Este limpede că România are nevoie de punerea în aplicare a reformelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi de o absorbţie cât mai mare a fondurilor europene. Rămânem angajaţi în atragerea cât mai multor bani de la Bruxelles, atât prin PNRR cât şi prin programele de finanţare europeană, fonduri atât de necesare dezvoltării comunităţilor locale”, a mai scris preşedintele PNL.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.