Premierul Nicolae Ciucă s-a declarat "impresionat" de rezultatele pe care le-au obţinut primarii liberali bihoreni, considerând că aceştia ar trebui să fie promovaţi mai mult în PNL. "Obiectivele pe care le-am văzut astăzi în Bihor se datorează, în foarte mare măsură, tuturor celor care conduc comunităţile din judeţ", a arătat el, menţionând că încurajează autorităţile locale să aplice pentru finanţarea europeană a proiectelor de dezvoltare. "Trebuie să finalizăm toate proiectele promise cetăţenilor, iar 2024 nu este atât de departe", a adăugat Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Obiectivele pe care le-am văzut astăzi în Bihor se datorează, în foarte mare măsură, tuturor celor care conduc comunităţile din judeţ. Sunt impresionat de rezultatele pe care le-au obţinut primarii liberali bihoreni şi le-am transmis că ar trebui să fie promovaţi mai mult în Partidul Naţional Liberal. Întâlnirile periodice cu aleşii locali sunt o foarte bună formă de dialog, care trebuie continuată. Vom putea să construim, astfel, o imagine realistă a problemelor cu care se confruntă edilii şi vom putea acţiona pentru rezolvarea acestora", a afirmat Nicolae Ciucă, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul sprijină autorităţile publice locale să ducă la bun sfârşit proiectele pe care şi le-au asumat.

"Încurajăm primarii, şefii de CJ, consiliile locale şi judeţene să aplice pentru finanţarea europeană a proiectelor necesare pentru dezvoltarea comunităţilor pe care le reprezintă, multe dintre acestea prin PNRR. Trebuie să finalizăm toate proiectele promise cetăţenilor, iar 2024 nu este atât de departe. Problemele ridicate de primarii liberali sunt problemele comunităţilor pe care le reprezintă, iar acestea trebuie soluţionate eficient şi cât se poate de rapid", a arătat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.