Premierul Nicolae Ciucă a transmis, cu prilejul Sărbătorii Sacrificiului - Kurban Bayram, sărbătorită pe 9 iulie, că „celebrarea publică a unor convingeri religioase este un semnal de pace, toleranţă şi armonie interetnică şi interculturală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Musulmanii din România celebrează începând de sâmbătă, 9 iulie, timp de patru zile, Kurban Bayram – Sărbătoarea Sacrificiului, unul dintre cele mai importante evenimente din religia islamică. Celebrarea publică a unor convingeri religioase este un semnal de pace, toleranţă şi armonie interetnică şi interculturală. Transmit credincioşilor musulmani din ţara noastră urări de pace, sănătate şi prosperitate, dorindu-le ca Sărbătoarea Sacrificiului – Kurban Bayram să le aducă lumină în sufletele şi inimile lor”, a afirmat Nicolae Ciucă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.